План перемоги повністю підготовлено, головне його реалізувати, – Зеленський

План перемоги повністю підготовлено, головне його реалізувати, – Зеленський

Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Україна повністю підготувала всі пункти та ключові акценти Плану перемоги. Про це у своєму традиційному зверненні повідомив президент України Володимир Зеленський.

– І сьогодні вже можна сказати, що вже повністю підготовлено наш План перемоги – всі пункти, всі ключові акценти, визначено необхідні додатки з деталями до Плану. Все опрацьовано. Найголовніше тепер – рішучість реалізувати, – сказав Зеленський.

Водночас президент наголосив, що “ні і не може бути жодної альтернативи світові, жодного заморожування війни чи будь-яких інших маніпуляцій, які просто перенесуть російську агресію на інший етап”.

За словами Зеленського, необхідна надійна та тривала безпека для України, що означає безпеку усієї Європи. Президент традиційно подякував усім українським військовим, а також всім, хто день за днем ​​допомагає захищати Україну від російських окупантів.

  • 16 вересня Зеленський заявив, що український план перемоги готовий на 90%, наступного тижня він буде представлений союзникам. За словами президента, у плані немає “жодної неможливої ​​речі”. Він включає військовий, політичний, дипломатичний та економічний пункти.
  • 15 вересня в Офісі президента та МЗС України спростували публікацію Bild про те, що план перемоги передбачає заморожування війни.

Источник: kp.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *