Новини та прогноз Біткоїна на сьогодні 7 червня 2023 року

Біткоін

Учора ціна Біткоїна знизилася після того, як стало відомо, що SEC подає позов проти ще однієї біржі – Coinbase. Акції компаній, пов’язаних із криптовалютою та блокчейном, впали на премаркеті у вівторок після того, як найбільші в галузі біржі Coinbase Global і Binance опинилися під прицілом регулятора цінних паперів США.

Комісія з цінних паперів та бірж США подала до суду на Coinbase, звинувативши її в незаконній діяльності без реєстрації. У понеділок SEC також подала позов проти Binance та її генерального директора Чанпен Чжао.

У скарзі, поданій до федерального суду Манхеттену у вівторок, SEC заявила, що Coinbase як мінімум з 2019 року працює як незареєстрований брокер, обробляючи криптовалютні транзакції, ухиляючись від вимог щодо розкриття інформації, призначених для захисту інвесторів. Акції Coinbase впали більш ніж на 20% після відкриття ринків на Волл-стріт після подання позову до федерального суду Манхеттену.

Загальна ситуація на ринку та її вплив на ціну Біткоїна

За останній день капіталізація ринку знизилася більш як на 3%. Загалом ситуація на криптовалютному ринку була похмурою. Новинний фон негативний. Невідомо, як розвиватиметься епопея SEC проти найбільших бірж.

На такому тлі очікувати від курсу Біткоїна висхідного тренду було безглуздо. Актив уже здійснив ведмежий пробій рівня підтримки $26,500. Ведмеді постаралися ще більше опустити курс Біткоїна до позначки 25 000 доларів.

Водночас бики спробували зберегти рівень підтримки активу на позначці 25 500 доларів.

Розглядаючи цілі покупців, варто виділити рівень $26,600 і бики змогли його досягти після тестування позначки 26 500 доларів. Хоч це і складне завдання з огляду на поточні ринкові настрої. На ранок 7 червня курс криптовалюти зміг відновитися від просідання на негативі з біржами, оновивши локальний максимум 27 391 $.

Біткоїн

Якою ж буде ціна Біткоїна у короткостроковій перспективі

Враховуючи той факт, що ринок перебуває під контролем ведмедів і новинний фон несприятливий, очікувати підвищення ціни далі за Біткоїн передчасно.

Тому прогноз Біткоїна наступний – ціна Біткоїна залишиться в діапазоні від 25 000 до 27 000 доларів найближчим часом. На ринку можуть спостерігатися різкі стрибки вартості криптовалюти.

Источник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *