“Укрзалізниця” запускає залізничне сполучення між Львовом та Варшавою

“Укрзалізниця” запускає залізничне сполучення між Львовом та Варшавою. Перший рейс відправляється 15 жовтня. Вартість квитків – від 1189 грн.

8845_630_360_1693722543-336.jpg (96.95 Kb)

Про це повідомили у самій компанії . Там зазначили: маршрут буде організовано через станцію Рава-Руська.

“З 15 жовтня 2023 року “Укрзалізниця” запускає залізничне сполучення між Львовом та Варшавою. Вперше за 18 років між містами почнуть курсувати потяги”, – йдеться у повідомленні.

Де купити квитки

Купити квитки можна у мобільному додатку “Укрзалізниці”. А також:

у чат-ботах;
на сайті “Укрзалізниці”;
у міжнародних касах вокзалів.
“Крім того, можна купити 2 квитки в один клік на пошуковий запит від необхідного міста в Україні до Варшави або Любліна або назад”, – розповіли в компанії.

Потяг їхатиме з пересадкою

Маршрут працюватиме у пересадному форматі на станції Рава-Руська Львівської області. Причина – необхідність здійснювати пересадку з поїзда української ширини колією на поїзд європейської колії.

При цьому, зазначається, розклад руху розроблено таким чином, щоб без зайвих пересадок охопити залізничним сполученням із Варшавою та Любліном не лише Львів, а й низку інших міст. Зокрема:

Івано-Франківськ;
Стрий;
Коломию;
Калуш;
Моршин;
Брюховичі;
Жовкву.
“Пасажири з інших міст України зможуть скористатися пересадкою у Львові. Не варто переживати за можливе запізнення, оскільки пересадка узгоджена. Потяг завжди чекатиме на всіх пасажирів”, – наголосили в “Укрзалізниці”.

Источник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *