Ексголова «Київстару» Чернишов став радником міністра освіти

Ексголова «Київстару» Чернишов став радником міністра освіти

Ексголову компанії «Київстар» Петра Чернишова призначили радником міністра освіти і науки Орсена Лісового на громадських засадах. Він буде відповідати за напрям управління в університетах та розвитку Київського авіаційного інституту (КАІ). Про це повідомила пресслужба міністерства.

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров пояснив, що МОН зробило це для того, щоб «максимально активізувати взаємодію між бізнесом та інститутом. Сам Чернишов заявив, що прагне зробити з КАІ інженерний університет “на рівні хороших у Східній Європі”.

– Я топ-менеджер – люблю виклики – цей виклик дуже неординарний. Подивимося, що вийде. Ця позиція не передбачає жодної зарплати – так влаштовано в нашій державі. Розумно чи ні, але факт, – написав Чернишов.

Чернишов народився та навчався в Росії. У 2006–2014 роках очолював бізнес Carlsberg в Україні. З 2015 по 2018 роки був головою компанії «Київстар».

13 жовтня Кабінет міністрів проголосував за реорганізацію Національного авіаційного університету (НАУ), яка передбачає створення двох окремих закладів – державного університету “Київський авіаційний інститут” та Української державної льотної академії у Кропивницькому. 

Источник: kp.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *