Будьте простіше. З початку війни найбільший прибуток показали кафе і фастфуди, а не ресторани і бари

повномасштабної війни (Фото:REUTERS/Gleb Garanich)” />

70% закладів громадського харчування в Україні продовжили працювати після початку повномасштабної війни (Фото:REUTERS/Gleb Garanich)

70% українських закладів громадського харчування відновили свою роботу з початку війни.

Про це під час конференції Модернова Гастрономія #1 розповів Родіон Єрошек, співзасновник та CEO компанії Poster.

Мережа СушиWok змінила назву на Sushi Story (Фото:Sushi Story via facebook)

Більше ніж ребрендинг. Велика українська мережа суші-магазинів відмовилася від назви, яка прийшла в Україну з Росії

Згідно зі статистикою та аналізом української ресторанної індустрії, зібраними Poster, вже на четвертому місяці повномасштабного вторгнення 70% українських закладів відновили свою роботу, а третина закладів так і не відкрилася.

За словами Єрошека, з початку вторгнення середній чек у закладах виріс на 36%, перекривши падіння курсу долара.

Також він зазначив, що згідно зі спостереженнями Poster, зростання прибутку закладів громадського харчування забезпечили більш прості продукти: «Такі формати, як кав’ярні, фастфуди, суші-кафе, отримали більше прибутку, ніж ресторани та бари».

Раніше повідомлялося, що у Києві можуть подовжити час роботи закладів громадського харчування на одну годину.

Poster — хмарна система автоматизації для кафе, ресторанів і магазинів, що дозволяє управляти касою, складом, фінансами, аналітикою, CRM, програмним РРО. Компанія заснована на початку 2013 року, її послугами користуються бізнеси у понад 100 країнах світу.

Источник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *