Розробники Roblox інтегрували оплату в XRP

Ігрова онлайн-платформа Roblox додала підтримку токенів XRP від Ripple як спосіб оплати.

Новий спосіб платежів став доступний через платформу Xsolla, яка управляє фінансовими операціями в самій Roblox і багатокористувацькій відеогрі Smite.

Процесинговий сервіс BitPay виступив як партнер для забезпечення безперебійного з’єднання з криптогаманцями.

Roblox доступний на всіх основних платформах, включно з Windows, macOS, Android, iOS, Xbox One і PlayStation 4. За даними Demandsage, на кінець липня проєкт налічував у середньому 65,5 млн активних користувачів на день, з яких 44% молодше 13 років.

У першому кварталі 2023 року гравці витратили приблизно $773 млн на внутрішні покупки.

Xsolla вже тривалий час намагається інтегрувати криптовалюту у свою платіжну систему. У серпні 2022 року компанія уклала партнерську угоду з менеджемент-сервісом Coinchange Financial і платформою Web3-стримінгу TradeZing для розробки механізму оплати за допомогою невзаємозамінних токенів.

Пізніше фірма об’єдналася з Crypto.com, щоб інтегрувати фінансове рішення останньої на платформу Pay Station Xsolla.

Партнерство Xsolla з BitPay сягає корінням у 2014 рік, коли сервіс почав приймати платежі в біткоїнах. У вересні цього року компанія додала підтримку стейблкоїна PYUSD від PayPal. Xsolla стала одним із перших мерчантів, які почали приймати до оплати “стабільну монету” платіжного гіганта.

Нагадаємо, у серпні видавець Grand Theft Auto, компанія Take-Two Interactive Software, через дочірню фірму Zynga анонсувала вихід Web3-гри Sugartown.

Источник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *