Куди треба кидати монети, щоб у житті прийшла удача, а негаразди більше не турбували

Існує традиція, згідно з якою люди на морі кидають монетку, щоб повернутися до цього місця, інформує Ukr.Media.

Однак цей ритуал може бути використаний для залучення щастя та благополуччя, потрібно лише знати, куди кидати монету. Її номінал зовсім не важливий, можна взяти будь-яку дрібницю з вашого гаманця.

На перехресті

Якщо ви станете посеред перехрестя, перекинете монету через себе і скажете: «Заплачено!», то можете позбутися впливу пристріту і псування. Вважається, що за допомогою цього ритуалу ви ніби відкупаєтеся від темних сил за те, що на вас наслали.

У яр

Для цього не потрібні будь-які спеціальні умови. Вам потрібно підійти до яру та міцно стиснути в руках монету. Уявіть, що ви вкладаєте у неї весь негатив, що відбувається із вами. Це може бути якась фізична або психологічна недуга. Після цього відпустіть монету і разом з нею всі негаразди, про які ви подумали. Вони більше вас не турбуватимуть.

У двір до багатіїв

Якщо ви хочете залучити у своє життя фінансове благополуччя, то вам потрібно кинути монетку у двір багатої людини. Уявіть себе у схожому будинку і перекиньте монету через паркан, але робіть це акуратно, щоб нікого не турбувати. Також якщо ви хочете працювати у певному місці, то під двері офісу потрібно кинути монету та загадати бажання про ваше майбутнє місце роботи.

У річку

У річку монету варто кинути, якщо ви хочете позбавитися невдач і чорної смуги у житті. Найкраще, якщо це буде швидка та бурхлива гірська річка. Ви повинні загадати бажання позбавитися від негараздів, а потім кинути монету в річку і простежити за її течією. Потім краще не повертатися до цього місця протягом кількох днів.

Джерело: ukr.media

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *