Сьогодні SEC надасть невідредаговані документи до промови Хінмана

SEC

SEC збирається оприлюднити невідредаговані документи з промовою Хінмана, які вплинуть на результат Ripple і потенційно змінять правила криптовалюти.

Судовий позов між Ripple і SEC, що триває, може прийняти несподіваний оборот цього тижня, оскільки SEC готується опублікувати невідредаговані документи, пов’язані з промовою, вимовленою Вільямом Хінманом, колишнім високопосадовцем SEC.

Публікація цих документів, запланована на 13 червня, матиме серйозні наслідки для виходу справи SEC проти Ripple, яка ведеться з грудня 2020 року.

Зміст цих документів може чинити тиск на законодавців США, змусивши їх переглянути підхід SEC до регулювання, який значною мірою спирався на регулювання, що ґрунтується на правозастосуванні. Такий підхід призвів до звинувачень на адресу різних платформ, включаючи Binance US, Binance та Coinbase тощо.

Якщо з’являться ознаки потенційного врегулювання між SEC і Ripple, це може вплинути не тільки на криптовалюту XRP, але і на ширший ринок криптовалют.

У світлі цих подій законодавці, особливо республіканців, дедалі більше усвідомлюють необхідність ясності регулювання у просторі цифрових активів США. Відсутність чіткої нормативно-правової бази та підхід Комісії з цінних паперів та бірж до правозастосовного регулювання створили проблеми для галузі.

Публікація невідредагованих документів, пов’язаних із виступом Вільяма Хінмана, може спонукати адміністрацію США переглянути обсяг регуляційних повноважень, які має SEC. Крім того, дискусії навколо законопроєкту щодо структури ринку цифрових активів дають надію на потенційну зміну нормативно-правової бази. Однак, двопартійна підтримка має вирішальне значення для просування законопроєкту та для створення більш сприятливого середовища для крипторинку загалом.

Источник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *