Платформа Robinhood оголосила про делістинг трьох криптовалют

Robinhood

На тлі судових позовів Комісії з цінних паперів та бірж США (SEC) до криптобіржі Binance та Coinbase компанія Robinhood заявила про намір провести делістинг відразу трьох криптовалют на своїй платформі.

«Ми регулярно оновлюємо списки криптовалют, які пропонуємо. На основі останніх даних ми вирішили припинити підтримку Cardano (ADA), Polygon (MATIC) і Solana (SOL) з 27 червня 2023 року о 18:59 за східним часом», — оголосили представники компанії.

Користувачі можуть продовжувати купувати, продавати та тримати ADA, MATIC та SOL до 27 червня. Після закінчення терміну будь-які коїни ADA, MATIC та SOL, які все ще знаходяться на рахунку користувача Robinhood Crypto, будуть продані за ринковою вартістю, а гроші зараховані на рахунок користувача.

«Зміни зачіпають лише ADA, MATIC та SOL. Всі інші криптовалюти, які ви тримаєте в Robinhood, не торкнуться», — запевнили в компанії.

На цьому тижні Robinhood заявила про намір виключити зі списку доступних активів, торгівля якими теоретично може призвести до порушення чинного законодавства США.

На думку SEC, до категорії цінних паперів належать Solana (SOL), Cardano (ADA), Polygon (MATIC), Coti (COTI), Algorand (ALGO), Filecoin (FIL), Cosmos (ATOM), Sandbox (SAND), Axie infinity (AXS) та Decentraland (MANA).

Тим часом криптобіржа Binance, яка, згідно з останньою інформацією, збирається витратити $1 млн на протистояння з SEC, виключила з лістингу десять торгових пар та призупинила роботу сервісу OTC.

Источник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *