Які переваги надає мобільний застосунок AliExpress: повний перелік

AliExpress просуває власний мобільний додаток. Там компанія може надсилати користувачам повідомлення і тісніше спілкуватися зі своєю аудиторією. Щоб заохотити встановлювати додаток на свої смартфони, AliExpress пропонує бонуси його користувачам. Вони наступні: 

  • Пошук товару по фото на AliExpress. Спеціальна іконка у вигляді фотоапарату знаходиться у лівому куті меню пошуку. 
  • Інтерактивні ігри з бонусами. Для запрошення в ці ігри є окремий чат. На наймасштабніших розпродажах року діють спеціальні ігри з великими призовими фондами, обміном купонів та можливістю обміняти бали на товари. Востаннє такою грою була GoGo Match Anniversary, коли святкували 13 день народження AliExpress у березні. 
  • Групові або спільні покупки – це можливість об’єднуватись при покупках у невеликі групи з іншими покупцями та купувати дешевше на AliExpress. Щоб вам було легше формувати свої спільні покупки, створено чат “Групові покупки AliExpress” у Телеграм. 
  • Спеціальні мобільні акції та пропозиції. Йдеться про акція $1,99 за товар. Це розділ, у якому ви можете придбати 3-10 товарів за $1,99 кожен. А також про реферальну система AliExpress “Запросити друга”, яка дозволяє обом, і тому, кого запросили, і тому, хто запросив, отримати купони на знижку. Крім того, у додатку ціни на деякі товари будуть трохи нижчими. 
  • Розділ із монетами, які можна заробляти за щоденне відвідування програми, участь у іграх. У спеціальному розділі виставляють товари, які можна придбати за монети по ціні від $0.01. Крім того, монети можуть надавати знижки при звичайних покупках. 
  • Україномовний інтерфейс є у застосунку, на відміну від сайту. 
  • Розділ зі стримами, де можна переглянути канали блогерів, брендів та звичайних користувачів. На деяких трансляціях проводяться конкурси та розіграші. Щоб перейти в стрічку з трансляціями AliExpress, клацніть у нижньому меню програми на розділ “Канал”.

А ще у додатку набагато легше знайти всі необхідні налаштування профілю, можна переглядати історію нещодавно переглянутих товарів, а також зручно купувати, де б ви не знаходилися і будь-коли. 

Раніше Інформатор повідомляв, що робити, якщо в особистому кабінеті на AliExpress зникли попередні замовлення.

Источник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *