Mercado Bitcoin отримала ліцензію платіжного провайдера

Криптовалюти

Як платіжна установа MB Pay надасть певні послуги цифрового банкінгу користувачам криптовалютної біржі в країні.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, 2 червня центральний банк Бразилії надав криптовалютній біржі Mercado Bitcoin ліцензію постачальника платіжних послуг. З ліцензією компанія запустить своє фінтех-рішення MB Pay.

“Схвалення Центральним банком є важливим кроком, оскільки воно дозволяє нам продовжувати розширювати наш бізнес і надавати якісніші послуги нашим клієнтам”, – сказав Роберто Даньоні, генеральний директор 2TM, материнської компанії Mercado Bitcoin.

Як платіжна установа, MB Pay може надавати бразильським користувачам певні цифрові банківські послуги з використанням криптоактивів, що зберігаються на біржі, таких як цифрові інвестиції з фіксованим доходом, ставки та інші фінансові транзакції. Очікується, що незабаром буде запущено дебетову карту, яка пропонує криптовалюту для користувачів.

Раніше традиційний місцевий брокер Guide Investimentos оголосив про партнерство з Mercado Bitcoin для виходу на ринок цифрових активів.

Розгортання фінтех-сервісу Mercado Bitcoin було заплановано на 2021 рік, але відкладено через процес затвердження регулятором. Розробка відбулася того ж дня, коли Mercado Bitcoin було наказано повернути понад 2182 біткоїнів, вартістю 59,3 мільйона доларів на момент написання назад групі інвесторів, які стверджують, що співзасновник і колишній керівник приховав кошти у сфабрикованому зломі у 2013 році.

Активний попит на цифрові рішення та майже 214-мільйонне населення залучили криптофірми до цієї латиноамериканської країни. Binance раніше включала Бразилію до провідних світових ринків. 19 травня його місцевий партнер Latam Gateway також отримав ліцензію постачальника платіжних послуг у країні.

Інші криптобіржі, ліцензовані як постачальники платіжних послуг у Бразилії, включають Crypto. com та Bitso.

Coinbase також розширює свою діяльність у країні. З березня американська біржа співпрацює з місцевими постачальниками платежів, пропонуючи купівлі криптовалюти, а також можливість вносити та знімати кошти у місцевій валюті.

Источник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *