Клієнти Apple не можуть вивести гроші з ощадних рахунків

Apple

Клієнти компанії Apple, які відкрили ощадні рахунки, зіштовхнулися з проблемами під час спроби вивести свої гроші.

У середині квітня Apple уклала партнерську угоду з банком Goldman Sachs, щоб відкрити власникам карток Apple Card доступ до ощадних рахунків. Продукт став користуватися величезною популярністю, і клієнти Apple внесли депозити понад $ 1 млрд за кілька тижнів. Інтерес до сервісу обумовлений високою прибутковістю доларових вкладів, що досягає 4,15% при середньому ринку показника 0,25%.

Проте радість інвесторів затьмарили труднощі під час виведення коштів. Деяким клієнтам доводиться чекати на схвалення заявки на посилання фіатної валюти від 10 до 28 днів. Крім того, гроші дозволяють переказувати лише на рахунки, які використовувалися для поповнення балансу.

Не переказуйте гроші на ощадні рахунки Apple. Якщо ви це зробите, то при спробі вивести кошти їх візьмуть у заручники за допомогою перевірок безпеки.

Чи знали ви, що, на їхню думку, людям не можна чіпати свої заощадження протягом тривалого періоду часу, і для дотримання цього правила застосовуються «перевірки безпеки», — заявив незадоволений клієнт Apple Кевін Сміт.

Сміт хотів вивести зі свого балансу $10 000, щоб зробити ремонт у підвалі, але гроші не надійшли на рахунок Кевіна, і у відповідь на скаргу співробітники Goldman Sachs попросили його зв’язатися із працівниками свого банку. Ті сказали йому, що кошти не було відправлено.

Після повторного звернення на підтримку клієнтів Goldman Sachs, обліковий запис Сміта був заморожений на час проведення перевірки. Зрештою, американцеві вдалося вивести свої накопичення через 10 днів, але перед цим йому довелося продати акції на $12 000 для покриття витрат на ремонт.

Источник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *