Гравців Волл-стріт не здивував позов SEC проти біржі Coinbase

Wall-street

Аналітики Волл-стріт не були здивовані великим судовим позовом Комісії з цінних паперів та бірж США проти Coinbase, про яке було оголошено у вівторок.

Позов SEC проти Coinbase був добре освітлений і не мав викликати подиву, – зазначив аналітик з фондового ринку Berenberg Capital Markets Марк Палмер.

Криптодослідник з Needham & Company Джон Тодаро висловив аналогічну думку:

Після повідомлення Уеллса і закриття Kraken свого бізнесу по стейкінгу в США на початку цього року це було ймовірно.

І, попри позов, аналітики, як і раніше, оптимістичні щодо акцій Coinbase. За даними The Block Research, середня цільова ціна COIN становить $69,17, піднявшись із січневих $61,72. Крім того, 37% аналітиків рекомендували купувати акції навіть 5 червня, у січні їх було 33%.

COIN

Палмер зазначив, що рейтинг компанії зберігається, хоч і перебуває на перегляді. Він додав, що потенціал зростання буде пов’язаний із виходом Coinbase за межі США.

Тодаро з Needham додав, що ринок повинен стежити за можливим делістингом COIN або припиненням певних напрямів бізнесу, проте це скоріше несподіваний сценарій.

З початку року COIN перевершив S&P 500, оскільки зростання акцій склало 65% у порівнянні з приростом базового індексу в 11%.

Источник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *